Evden Eve Nakliyat Tavsiyeleri

15 Yıllık Deneyim ve Tecrübe
Kayseri Evden eve Nakliyat | Samet Asansörlü Taşımacılık
2004 Yılında Temeli Kayseri de atılan şirketimiz 15 yıldır hizmetlerini profesyonel bir şekil de yürütmeye özen göstermektedir. Kayseri Evden eve Nakliyat sektörünün köklü yapılanmalarından biri olan şirketimiz müşteri memnuniyetine göstermiş olduğu özen ve dikkat ile yoluna devam etmektedir. Profesyonel bir şekil de sunulan Evden eve nakliyat hizmetleri ile memnun kalan müşteri portfoyu oluşturmak isteyen firmamız en çok tercih edilen Evden eve nakliye şirketi olarak Bilinmektedi
Resmi kuruluş Taşıma ve Kurumsal taşıma

Taşımacılıkta en önemli ayaklardan birisi olan kurum taşımacılığı, dikkat gerektirmesi ihtiyaç duyulan bir hizmet olarak kabul edilmektedir. Bir kurumun tüm önemli belge, elektronik eşya ve dosyalarını da içeren bu taşınma sürecinde, eşyaların kaybolmaması ve zarar görmemesi için nakliyat firmaları büyük bir titizlik göstermektedir.

Kurumsal firma taşımacılığı anlamında 2004 yılından beri başarılı çalışmalara imza atan Samet  taşıma da müşterilerinin isteklerine büyük bir titizlikle yaklaşmakta, kaliteli çözüm önerileri üretmektedir. Belge ve dosyaların yanı sıra, bilgisayar, fotokopi makinesi, faks makinesi gibi elektronik eşyaların da bulunduğu kurumlar, bu parçalara büyük özen gösterilmesini talep etmektedir. Kayseri de’da kurumsal şirketlerin maksimum tercih etmiş olduğu firmalardan birisi olan Samet taşıma da müşterisinin tüm isteklerine yanıt vermekte ve güvenilir taşımacılık gerçekleştirmektedir.

Önemli Evrak Taşıma mevzusunda Mağdur Olmaya Son!

Önemli tüm eşyaları tek tek kontrol ederek eşyaların türüne nazaran paketleyen firma, herhangi bir darbe, çarpma, sürtünme ve minik kazalarda oluşacak hasarlara bu şekilde engel olmaktadır. İşinde ustalaşmış ve eğitimli olan çalışanlamış olurıyla birlikte kaliteli kurum taşımacılığı hizmeti veren şirket, uygun fiyatlarıyla da adından sık sık söz ettirmektedir.

Kuruluş taşımacılığı diğer nakliyat işlemlerine bakılırsa daha ustalaşmış bir çalışma gerektirdiği için firma seçerken çok dikkatli olmak gerekmektedir. Seçilecek olan firmanın mutlak surette referanslarının iyi ve sigortalı taşımacılık yapması da önemli bir ayrıntılardır. Samet nakliyat, sigortalı taşımacılık da yaparak müşterisinin mağdur olmasını engellemektedir. Yüzde bir olasılık dahi olsa, taşımacılıkta oluşabilecek problemlere karşı tüm eşyaları sigortalayan şirket, bu yönüyle de itimat kazanmaktadır.

Tüm Türkiye’ye taşıma Hizmeti

Samet nakliyat Kurumsal Firma taşımacılığı mevzusunda başta Kayseri olmak üzere, Türkiye’nin tüm il ve ilçelerine hizmet vermektedir. Kurulduğu yıldan bu zamana Eşya Taşıma çalışmalarını başarı ile meydana getiren firma, sektörde önemli bir konumda bulunmaktadır. Doğru ekipmanlar, geniş araç filosu ve alanında eğitimli çalışanları ile hizmet veren şirket, eşyalarınıza kendi eşyası şeklinde bakmakta ve büyük bir özenle nakliyat hizmetini gerçekleştirmektedir. Kurumsal şirketinizi taşımayı planlıyorsanız, Samet Nakliyat’ın tüm referanslarına bakabilir ve firma seçerken bunları dikkate alabilirsiniz.



Kayseri Evden eve nakliyat sektörünün profesyonel şirketi olan Samet Nakliyat web sayfasına Hoşgeldiniz.

Firmamız Evden eve nakliyat ve taşımacılık sektörün de yılların verdiği deneyim & tecrübe ile hizmetlerine ara vermeden devam etmeye özen göstermektedir.Müşterilerimize profesyonel ve modern evden eve nakliyat hizmetleri sunmayı seviyoruz.Taşımacılık konusu her vatandaşımızın kafasın da haklı olarak büyük bir yer edinmektedir, Samet nakliyat ile taşımacılık hususun da kafanız da oluşması muhtemel soru işaretlerini tamamen ortadan kaldırmanız oldukça mümkündür.Firmamız ile taşımacılık konusu hiç olmadığı kadar zevkli bir hale bürünecektir.

Kayseri Evden eve nakliyat sektörün de 15 yıllık süreç içerisin de hizmetler sağlayan firmamız sizlerin memnuniyetini düşünerek hareket etmektedir.Firmamız ile yapacağınız her taşıma işlemi birbirinden kaliteli ve sorunsuzdur.

Çalışan Ev Hanımlarına Müjde, Ev Toplama Derdine SON!

Samet Kayseri Evden eve Nakliyat firması ile evinizi eski konumundan yeni konumuna portre bir şekil de taşıyoruz.Bu hizmet sayesin de değişen tek şey evinizin adresi.Anahtar teslimi eşya taşımacılık hizmetlerin de koordinatörlü bir şekil de sunulan hizmetlerimizi aşağıda ki listeden bulabilirsiniz.

1.Ücretsiz Expertiz Hizmeti:
Kayseri ili ve ilçelerin de veya çevre illerin de ikamet ediyorsunuz, fakat gerek iş amaçlı gerekse de farklı nedenlerden ötürü eşyalarınızın yeni bir eve veya konuma taşınması gerekiyor ama taşımacılık konusun da kafanız da yer edinen soru işaretleri mi var ?, yapmanız gereken tek Sametr Nakliyat Alo Nakliyat hattını aramak olacaktır.Firmamız bünyesinde çalışmakta olan 22 expertiz personelimizden biri illaki size hizmet sunabilmek için evinize kısa bir süreliğine misafir olacaktır.

2.Taşıma için Sunulan fiyat ve Anlaşma süreci:
Sunulan expertiz hizmetinden sonra Samet Nakliyat hem eşya yoğunluğunuza, hem firmamızdan talep ettiğiniz hizmetlere, hemde ekonomik bütçenize göre size en uygun taşıma teklifini sunmaktadır.Firmamızdan almış olduğunuz taşıma teklifi sizin de bütçenize uygun geldi ve taşımacılık işlemleri için anlaşma yapmak istiyorsunuz, hem sözde hemde resmiyette ki haklarınızın geçerliliğini koruyabilmesi adına iki taraflı Taşıma Sözleşmemiz imzalanarak, işlemler resmiyete dökülecektir.

3.Eşya Toplama İşlemleri:
Firmamız ile fiyatta anlaşmanız sağlandı ve taşıma işlemleri için sözleşmeniz imzalandı.Şimdi ise yapılacak en uygun hizmete geldi sıra, tabi istediğiniz taşıma hizmetlerine göre her ne kadar değişiklik göstermesi mümkün olsa da bizim için şuan önemli olan husus eşyalarınızın A-dan Z-ye bizim tarafımızdan toplanması ve kolilenmesidir.Firmamız bayan ekipleri sizin tarafınızdan belirlenen taşıma gününden 1 gün öncesin de gerekli tüm materyaller ve araçlar ile gelerek tüm eşyalarınızın toplama ve kolileme işlemlerini gerçekleştirirler.


Eşya Toplama Sandıklarımız

Eşya Toplama Sandıklarımız

Eşya Toplama Sandıklarımız

Eşya Toplama Sandıklarımız

4.Taşıma günü ve Taşıma süreci:
Firmamız ile yaptığınız anlaşmaya ve görüşmelere istinaden, eşyalarınızın da 1 gün öncesinden toplanması sonrasın da 5 kişiden oluşan profesyonel taşıma ekibimiz belirttiğiniz gün ve saatte taşımanızı gerçekleştirebilmek adına adresiniz de olacaklardır.5 kişilik kadromuzdan 1 arkadaşımız mobilya söküm – takıma paketleme hususun da profesyonel olarak tabir edilebilecek kadar yetenekli ve deneyimli olacaktır.Taşıma işlemlerin de önceliğimiz eşyalarınızın hasarsız ve sorunsuz bir şekil de eski konumundan yeni konumuna sağlıklı ve hasarsız bir şekil de taşınması olacaktır.Taşıma detaylarınıza göre asansörlü veya normal taşımacılık şeklinde olacak şekil de 2 türlü hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

5.%100 Müşteri Memnuniyeti Garantisi:
Sunmuş olduğumuz bu hizmetlerimizden sonra sizlere %100 müşteri memnuniyet garantisi sunabilen tek Kayseri Evden eve Nakliyat firması olmanın haklı ve onurlu gururunu yaşamaktayız.Firmamız tarafından aldığınız tüm taşımacılık hizmetleri HDİ sigorta şirketi güvencesi kapsamın da 100.000.00 TL değerin de kasko ve sigortalanarak taşınmaktadır.Sunduğumuz modern, sağlıklı ve profesyonel Evden eve nakliyat hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız adres ve iletişim bilgilerimizi kullanarak bize ulaşmanız yeterli olacaktır.



Kayseri Evden eve Nakliyat sektörün de Kış sezonu Kampanyamız başlamıştır!

Evden eve nakliyat sektörün de eşyaların her ne kadar sorunsuz bir şekil de taşınma isteği tüm müşterilerimizin ve vatandaşlarımızın en büyük arzusu olsa da, taşıma işlemi için bütçeye uygun tercihler yapmak herkesin hakkıdır. Firmamız Kayseri ili şehir içi evden eve taşımacılık işlemlerin de bütçenize uygun sağlıklı hizmetler sunabilmek adına Kış Kampanyası Taşımacılık faaliyetleri ile bütçenizi koruma altına almaya kararlıdır.

Sunmuş olduğumuz tüm Şehir içi Evden eve Nakliyat hizmetlerimiz için geçerli olan Kış sezonu kampanyamızdan yararlanmak için yapmanız gereken şartlar ve koşullar aşağı da listelenmiştir.

Web sayfamız olan http://sametnakliyat.net/ sayfalarından firmamız ile alakalı olumlu ya da olumsuz adınız ve soyadınız ile düşüncelerinizi belirtmeniz gerekmektedir.
Sosyal medya hesaplarımızı beğenip ve takip etmeniz gerekmektedir.
Taşımalarınızın Kayseri ili için de yapılıyor olması gerekmektedir.
Firmamız müşteri temsilcilerine ulaştığınız da Kış Kampanyası olarak irtibata geçmeniz gerekmektedir.
Yukarıda yazılı olarak açıklaması yapılan kış kampanyası şartlarımızı yerine getirdiğiniz taktir de, Kış sezonuna  özel sağlıklı ve ekonomik taşımacılık hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Kayseri Evden eve nakliyat sektörünün lider kuruluşları arasın da yer alan şirketimiz ile eşyalarınız taşıma esnasın da tamamıyla bize emanet bir şekil de nakil edilmektedir. Sunmuş olduğumuz tüm Evden eve nakliyat hizmetlerimizi sigortalı & sözleşmeli bir şekil de gerçekleştirmekteyiz.

Kayseri evden eve nakliyat, alanında firmamız Samet nakliyat ile eşyalarınız en güvenli ve en kaliteli bir şekilde taşımaktayız. Ev taşımacılık yanı sıra ofis, büro, fabrika yükü taşımacılık gibi birçok alanda taşımacılığı yapılmaktadır.
Kayseri Evden Eve Nakliyat, alanında Samet nakliyat, olarak kaliteli hizmet sunması gerektiğinin bilincinde olup ve . Kalitenin, uzman bir ekip ve yeterli donanımla sağlanabileceğini göz önünde tutan Firmamız Samet ,Kayseri Evden Eve Nakliyat, kuruluşundan bu yana bünyesinde eğittiği personeli, kaliteli ve yeterli ekipmanıyla kalitenin temel şartlarını yerine getirmektedir.
Teslim alınan eşyayı, teslim edene dek kendi malı gibi koruyan Samet ,Kayseri Evden Eve Nakliyat, nakliye işinin ciddi bir iş olduğunu bilir ve sorumluluklarını sonuna kadar yerine getirir.Sağlıklı bir nakliyat için, nakliye esnasında asansör kullanımına özen gösteren Samet ,Kayseri Evden Eve Nakliyat, alanında yeterli ekipmanı ve araç filosuyla günde 10 ev taşıma kapasitesine sahiptir firmamız.
Firmamız kayseri evden eve nakliyat sektöründe 2004 yılında beri siz değerli müşterilerimıze
Eşyalarınıza uygun araçlar ve eşyalarınız geniş araçlarımızla taşınmaktadır.
Firmamız müşterilerimiz tarafından referans gösterilerek birçok insana duyurulmuştur.
Yapılan bu program uzman personellere teslim edilmektedir.
Bunun sonucunda eşyalarınız temiz bir ortamda paketlenerek sınıflarına göre ayrılmaktadır.
Eşyalarınız aracımıza belirli bir sıraya göre istiflenmektedir. En büyük ve sağlam eşyalar aracımızın iç kısmına koyulmaktadır.
Daha sonra boy sıralaması yapılarak eşyalarınız zarar görmemesini sağlanmaktadır.
Evden eve nakliyat yaptırmak isteyen müşterimiz kesinlikle taşınma esnasında eşyalara elini sürmemektedir ve yorulmamaktadır. Monte ve demonta edilmesi gereken personelımız tarafından ücretsiz monte edilmektedir.Kayseri Firması Olarak evden eve nakliyat, ta % 100 Müşteri Memnuniyeti çalışıyoruz Uzman ve güler yüzlü çalışanlarımızla firmamız 7 / 24 saat taşıma işlemini
gerçekleştirmektedir.
Samet nakliyat ile , kayseri den, evden eve nakliyat sektöründe nakliye konusunda uzman elemanlar ve genis arac filosu ile siz degerli musterilerimizin hizmetindeyiz.
Ambalajlama Hizmetleri kayseri den ve tum türkiye de şehir içi ve şehirler arası Evden eve taşımacılık öncesi yapılacak olan ambalajlama ve evden eve nakliye hizmetleri en önemli unsurlarından biridir. Ambalajlama sırasında uygulanan titiz işçilik ve kullanılan ambalaj malzemesinin çeşidi ile kalitesi, eşyaların güvenle hasarsız yeni yerine taşınmasında önemli rol oynamaktadır. Yılalrın deneyimine sahip firmamız personeli her türlü ambalajma işlemini olması gerektiği gibi titizlikle yerine getirmektedir.

Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat
Kayseri Evden Eve Nakliyat’ sektörde kayseri şehirlerarası taşıma, alanında uzun zamandır faaliyet gösteren kendini ispatlamış şehirlerarası evden eve nakliyat firmasıdır. Evden eve nakliyatın en önemli konusu müşteri memnuniyeti ve ambalajlamadır. Özenli yapılmış ambalaj ve paketleme uzman kadromuzla eşyalar hasar görmeden taşınacaktır. Kayseri Samet Evden Eve Nakliyat, ailesi olarak tek temenimizin müşteri memnuniyetidir. 7/24 saat şehirlerarası nakliyelerinizde hizmetinizdeyiz.

Evden Eve Nakliyat Tavsiyeleri

Evden eve nakliyat sürecinin daha rahat ve stressiz geçmesi için hem nakliyat firmasının hem de eşya sahibinin üstüne düşen görevleri bilmesi ve yerine getirmesi gerekir. Evden eve nakliyat tavsiyeleri sayfamızda her iki tarafın üstüne düşen görevleri ve dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgiler yayınlanmakta, bu bilgi kütüphanesinden yararlanmanız dileğiyle…

Mecbur olmazsak evden eve taşınır mıydık? Ben taşınmazdım. Taşınmak için her zaman çok iyi bir nedenim olmuştur. Müşterilerimizin de taşınmak için çok geçerli nedenleri oluyor. Bunu kendileri ile yaptığımız anketlerden aldığımız binlerce cevaptan anlıyoruz. İşin en keyifsiz tarafı; kötü bir nakliyatın insanın ağzında bıraktığı berbat tattır. Bu mide bulandırıcı, rezil tadın geçmesi epey zaman alabiliyor. Böyle bir tecrübe yaşamamak için iyi planlama yapmak ve süreç hakkında bilgi sahibi olmak gerekir.

İlk varsayımımız; “evden eve nakliyat yaparken sorun yaşamak istemediğimiz”. Şeklindedir. Eğer siz sorun yaşamak benim için çıtır çekirdek, ben biraz adrenalin istiyorum. Diyorsanız. Bu yazının devamı size göre değil. Ben problemsiz bir evden eve nakliyat hizmeti almak istiyorum. Önermesine cevabınız eve ise, bu yazı sizin için kaleme alınmıştır. Dikkatli okuyup kurallara göre hareket edin problem yaşamayacağınıza dair kesin teminat verebilirim.

Adım adım evden eve nakliyat;

Planlama
1-) Taşınmanıza iki hafta varken süreci başlatın. Önce bir taşınma planı yapın. Plan nasıl yapılır diye bir tecrübeniz yoksa bizde hazır yapılmışı var. Ona bakarak kendi planınızı yapabilirsiniz. Linke tıklayın gerisi kolay. Taşınma Planı

2-) Evden eve nakliyat için neler yapılması gerektiği hakkında biraz araştırma yapın. İnternette bir miktar zaman geçirin ve yaşanılan olumlu ve olumsuz deneyimleri öğrenmeye çalışın.

3-) İnternet ortamında sizin evinizi taşımaya talip inanılmaz sayıda firmanın hazır beklediğiniz göreceksiniz. Sakın coşkuya gelmeyin. Yani ilk görüştüğünüz firmaya takılıp kalmayın. Farklı seçenekleriniz olsun.

4-) Değişik seçenekleriniz var. Bu seçeneklere birlikte bakalım. İnternet ortamında evden eve nakliyat platformları var.  Samet Nakliyat bu tür bir platformdur. Bu platformlarda biraz zaman geçirin. Verdikleri hizmeti anlamaya çalışın ve sizin için değerli olup olmadığına karar verin. Bu platformların birkaç iddiası var.

   A-) Biz firmaları baştan elemeye tabi tuttuğumuz için kötü taşınma riskini azaltıyoruz,

   B-) Firmaları müşteri yorum ve reytingleri ile denetim altında tuttuğumuz için firmalar oyundan düşmemek için mecburen iyi hizmet vermek zorunda hissediyorlar,

   C-) Firmaların müşteriye eyvallahı yok, ömründe bir defa karşılaşacak buna karşılık platformdan her gün iş almak zorunda olduğu için evden eve nakliyat platformunun hizmet standartlarını uygulamak zorunda,

   D-) Evden eve nakliyat Samet Nakliyat müşteri temsilcileri işi sizinle birlikte takip ediyor. Sizi süreç hakkında bilgilendiriyor ve firmaları denetliyor.

   E-) Firmalar birbirinden habersiz olarak işinize teklif verdikleri için, evden eve nakliyat fiyatlarında rekabet oluşuyor.
Burada sayılan iddialar size mantıklı geliyorsa evden eve nakliyat platformlarından hizmet alabilirsiniz.  

5-) Ev eşyanızın büyüklüğünü tahmin etmeye çalışın. Evlerin büyüklüğü genellikle 1+1, 2+1,3+1 … şeklinde ifade edilmektedir. Yapacağınız en büyük hatalardan biri uygun fiyat almak için evi olduğundan küçük olduğunu söylemenizdir. Siz evin küçük olduğunu söylerseniz, taşınma günü kapınızda küçük bir kamyon ile göz göze gelirsiniz. Eşyalarınız sığmaz. Birinci adımda keyifsizlik su yüzüne vurur.

Fiyat Araştırması

Evden eve nakliyat sürecinin en önemli aşamalarından biri fiyatlamadır. Normal büyüklükteki bir evin şehir içi nakliyatı bile binlerle ifade edilmektedir. Evden eve nakliyat piyasasının fiyat düzeyini bilmiyorsak firmalar buradaki bilgi eksikliğimizi aleyhimize kullanmaktan çekinmeyeceklerdir. Evden eve nakliyat piyasasının tartışmasız en iyi fiyat tahmin aracı Samet Nakliyat tayer almaktadır. Evden eve nakliyat fiyatları aracımızı kullanarak belli bir bant aralığında karşılaşacağını fiyat düzeyini hesaplayarak fikir sahibi olabilirsiniz. Firmalarla görüşmeden önce fiyatlar hakkında bilgi edinmeniz görüşmeler aşamasında elinizi güçlendirecektir.

Firma Seçimi

Firma seçimi yaparken ya bir evden eve nakliyat platformunu tercih edeceksiniz yada firmalarla birebir görüşmeler yapacaksınız. Seçenekler bunlar bundan fazlası yok. Şimdi bu iki alternatifimizi ele alalım.

1-) Evden eve nakliyat platformu kullanmak; Her platformun yoğurt yiyişi farklı olmakla birlikte verdikleri temel hizmet benzerlik göstermektedir. Biz burada Enakliyat’ın sürecini esas alan izahatlar yapacağız. Burada siz basit bir form dolduracaksınız. Formda evinizin detaylarını belirteceksiniz. Formdaki açıklamalar sizi yönlendireceği için hata yapmadan beş dakikada ihaleniz platformda yayınlanır. Evinizin detaylarını gören nakliye firmaları sizin işinizi almak için teklif verecekler. Firmalar bu aşamada iletişim bilgilerinizi görmezler. Teklif veren firmalar arasında bir seçim yapmanız gerekiyor. İki adımda bu hedefe ulaşmanız mümkün.

   Teklif veren evden eve nakliyat firmalarından birinin seçimi;

    A-) Önce uygun olmayan teklifleri elemeniz gerekir. Uygun olmayan teklifler aşamada en pahalı olanlar ile en ucuz olanlardır. Kaliteli bir taşınma istiyorsanız ucuz fiyatlardan uzak durmanız gerekir. Ucuza taşınmak psikolojimize, pahalıya taşınmak ise bütçemize hasar verir.

    B-) İlk elememizi yaptıktan sonra evden eve nakliyat firmalarının sayfalarına gidip müşteri yorumları ve reytinglerini inceleyin. Olumsuz müşteri yorumlarına özenle dikkat edin. Mümkün ise 50 ve daha fazla yorumu olan firmalar arasında seçim yapın. Seçtiğiniz firmanın yorumlarına tekrar ve dikkatli bakın özellikle müşteriler kaba davranış sergilendiğini ifade ediyorlarsa uzak durun. Yorum ve reytingler size güven veriyorsa teklifi onaylayıp firmanın sizi aramasını bekleyin.

Evden eve nakliyat platformunda firma seçmek göreceli olarak kolaydır. Kurumsal süreçler mevcut olduğundan size fazla bir iş kalmıyor. Diğer bir ifade ile firmaları tek tek aramıyorsunuz. Özenle ayıklanmış evden eve nakliyat firmaları ayağınıza geliyor.

2-) Evden eve nakliyat platformu bana göre değil ben tek tek firmalar ile görüşerek seçim yapacağım diyorsanız. İnternetten yâda mahalleden firma bulup onlarla telefon görüşmeleri yapmanız gerekecektir. Mutlaka en az dört firma ile görüşün, mümkün ise daha fazlası ile görüşün çünkü bizim istatistiklerimize göre firmaların dörtte üçü kalite standartlarını yerine getiremeyecek düzeydedir. Biz internet platformumuza üyelik için başvuran firmaların 87% sini ret ettik. Neredeyse her on firmadan sadece bir tanesine güvenebildik.

Bizim tek işimiz bu olduğu ve zamanla uzmanlık kazandığımız için nakliyat firmalarını nasıl birbirinden ayıracağımızı öğrendik. Az sayıda firma ile görüşüp doğru seçim yapmanızın zor olduğunu söylemeye çalışıyorum.

    Firmalarla görüşürken şunlara dikkat edelim;

    A-) Eşyaların miktarını detaylı olarak konuşun, evin kat durumlarını, asansör mü merdiven mi kullanılacak, eşyalar nasıl paketlenecek, hangi ambalaj malzemesi kullanılacak, kaç işçi ile evden eve nakliyat yapılacak, aralarında marangoz ve tesisattan anlayan birileri olacak mı? Ekip liderinin adı ve telefonu nedir? Taşınmada kullanılacak kamyonun plakası ve resmini isteyin.

    B-) Firma ile nakliye fiyatı ve tarihini netleştirin, bütün detayları en azından WhatsApp gibi bir yazılı mecrada kendileri ile paylaşın, taşınma başlamadan önce evden eve nakliyat sözleşmesi imzalanacağı konusunda mutabakat oluşturun, firma sözleşme yapmaya yanaşmıyorsa sizde taşınmaya yanaşmayın sonu hayırlı olmayabilir.

    C-) Nakliyat Firmaları sıklıkla sigortadan bahsediyorlar. Bu konuda yazılmış yazılarımız var. Detaylı bilgi almak isterseniz; evden eve nakliyat sigortası ile ilgili yazılarımızı okuyabilirsiniz. Kısaca şunu bilmenizi isteriz, ikinci el ev eşyasını evden eve taşınma aşamalarında trafik kazası ve yangın gibi kontrol dışı riskler dışında güvenceye alan bir sigorta poliçesi yoktur. Hiç bir sigorta poliçesi taşınma sırasında olabilecek kırılma ve çizilmelere güvence vermez.

    D-) Evden eve nakliyatın yapılacağı gün yapılan taşınma faaliyetlerini denetleyin eksikleri nezaket ölçüleri içinde dile getirip özellikle ambalajlamanın iyi yapıldığına ve kamyonda sabitleme yapıldığına dikkat edin. İşçilerin eksikliklerini sert bir üslup ile ifade etmeniz size yarar sağlamaz. Onların pervasız davranmalarına neden olabilir. Kızmayın ama taleplerinizden de vaz geçmeyin.

    E-) Evden eve nakliyat bitmeden tüm ödemeyi yapmayın. Şehirlerarası bir nakliyat olacaksa yakıt parasını baştan ödemek makul olabilir. Ama paranın tamamını asla vermeyin. Paranın tamamını verirseniz güvencesiz kalırsınız. Eşyalar bir arka mahallede başka bir kamyona karga tulumba aktarılabilir. Yeni evinizde hiç tanımadığınız bir kamyon ve işçi kafilesi ile muhatap olabilirsiniz.

Hizmet kalitesine güvenen bir firma başkalarını kötülemez, kendi iyiliklerini anlatır. Sizin sözleşme yapma, plaka bilgisi isteme ve sorumlu kişinin adını paylaşma gibi taleplerinize tereddütsüz olumlu cevap verir. Nakliyeci tereddüt ediyorsa siz de tereddüt etmelisiniz.

Vatandaşlık Görevimizin Yerine Getirilmesi

Evden eve nakliyat tamamlanmış ve siz hala gülümseyebiliyorsanız, diğer bir ifade ile kendinizi iyi hissediyorsanız. İşçilere ufak bir bahşiş verebilirsiniz. Onların bahşiş talep etmeye hakları yok. Bu tamamen sizin takdirinizde olan bir durumdur.

Eğer bir evden eve nakliyat platformunu kullanarak taşındıysanız. Platformdan size ya email ile yada mobil uygulama üzerinden firmaya reyting notu vermeniz ve müşteri yorumu yazmanız için talep gelecektir. Firmadan aldığınız hizmetin düzeyi ve memnuniyet derecenize uygun bir reyting ve yorum yapmanız çok yerinde bir davranış olacaktır. Böylece sizden sonra taşınacak diğer Türk Vatandaşlarına yol göstermiş olursunuz. Firmadan memnun kaldıysanız; bunun anlamı bu firma daha fazla iş almayı hak eder. Kötü tecrübe yaşadıysanız; bunun anlamı, diğer insanların bu firmadan uzak durması gerekir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sigortalı Nakliye

Belsin Evden Eve Nakliyat (05356978609 )

Kayseri Evden Eve Nakliyat