Kayseri Nakliyat


Kayseri`de 2003 yılında kurulan Samet Nakliyat, evden eve nakliyat sektöründe faaliyet göstermektedir. Kurulduğu günden bu yana profesyonel çalışma anlayışından ve %100 müşteri memnuniyeti ilkesinden ödün vermeden 15  yıldır ev taşıma hizmeti vermektedir. Günümüzün teknolojisin imkanları kullanarak müşterilerine daima daha iyi hizmeti vermek isteyen Samet  Nakliyat, Kayseri evden eve nakliyat sektöründe bir çok ilki gerçekleştirmiştir. Bunlardan en önemlisi ile  asansörlü nakliyat hizmeti olmaktadır. Bir diğer önemli yeniliği ise araçlarında yapmıştır. Samet Nakliyat bünyesinde bulunan bütün araçlar çelik kasalı olup en uzun yollarda ve en kötü hava şartlarında bile eşyalarınızı güvende tutmaktadır. Ayrıca Kayseri`de ev taşımacılığı konusunda ambalaj ve eleman olarak iş standartlarını hep yükseltme amacındayız.

Kayseri evden eve nakliyat hizmetlerinde hedefimiz her zaman %100 müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Samet Nakliyat olarak  15 yıldır tek bir müşterisini mağdur etmemiş ve bunun haklı gururunu yaşamaktayız. Sigortalı ve Garantili taşımacılık hizmetini ücretsiz olarak 15 yıldır veren firmamız %100 müşteri memnuniyeti sayesinde yüzlerce bireysel referans ve onlar kurumsal referans kazanmıştır.

Samet  evden eve nakliyat firmasının vermiş olduğu hizmetleri incelemek için hizmetlerimiz kategorisine göz atıp alacağınız hizmet konusunda detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Yada iletişim sayfasından bizlere 7/24 ulaşıp yardım ve destek alabilirsiniz.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sigortalı Nakliye

Belsin Evden Eve Nakliyat (05356978609 )

Kayseri Evden Eve Nakliyat